Kurser

Fria Hundar har hundkurser i Stockholm och i trakterna runt Linköping. Valpkurser och fortsättningskurser i vardagslydnad flera olika nivåer.

Klicka på rubriken eller bilden för mer information och anmälan.

Valpkurs Solna

Valpkurs Solna

Valpkursen innehåller grundläggande moment av vardagslydnad med tonvikt på kontakt- och motivationsövningar, förbudsövningar samt följsamhet och inkallning i olika situationer. Målet är att uppnå en kommunikation mellan hund och hundägare.


Fortsättning 1 Solna

Fortsättning 1 Solna

Fortsättningskurs 1 följer upp valpkursen. Vi anpassar svårighetsgraden i alla övningar till er individuella nivå. Målet är att vi ska öka vår tillit till hunden och att förtroendet ska finnas kvar även när vi hamnar i lite svårare situationer.


Vardagslydnad 1 Linköping

Vardagslydnad 1 Linköping

Kursen riktar sig till hundar från sju månader och uppåt.

Jag anpassar kursen efter varje hund och hundägare. Målet är att vi ska öka vår tillit till hunden och att förtroendet ska finnas kvar även när vi hamnar i lite svårare situationer för er.

Tredje tillfället är teori via zoom.

Fem tillfällen på 1,5 timme.

 


Fortsättning 2 Solna

Fortsättning 2 Solna

På fortsättningskurs 2 är hundarna mestadels lösa och nu börjar störningarna bli riktigt svåra. Avstånden blir längre mellan hund och hundägare. Hundarna tränar också passivitet i grupp lösa. Målet är att få en bra stadga även om man inte är precis i närheten av hunden.


Vardagslydnad 2 Linköping

Vardagslydnad 2 Linköping

På vardagslydnad 2 är hundarna mera lösa och nu börjar störningarna bli riktigt svåra. Avstånden blir längre mellan hund och hundägare. 

Vi förflyttar oss i grupp och händelser och övningar sker oväntat, såsom spontana inkallningar förbi gruppen.

Fyra tillfällen på 1,5 timme.


Fortsättning 3

Fortsättning 3

Fortsättningskurs 3 är Fria Hundars mest avancerade kurs. För att kvala in på denna nivå krävs att man har gått fortsättningskurs 2 tidigare.

Den största skillnaden från tidigare nivåer är att vi inte är på samma plats: alla kurstillfällen sker på olika platser runtom i Stockholmsområdet/Västerort. Vi kan till exempel befinna oss i Hagaparken vid ett tillfälle och vid gamla Råsunda filmstudio vid ett annat. Syftet är att kursmiljön ska bli så lik vardagen som möjligt.


Fria Hundar samarbetar med

Eukanuba

© Fria Hundar | Mickelbo Örbäck 41 | 590 32 Klockrike | Kontakta oss | Facebook | Instagram