Privatlektioner - så går det till

Johan Andersson kommer hem till er för att där få en möjlighet att se både hundägare och hund i en miljö där alla känner sig trygga. Det går också bra att komma till mig.

Genom att göra några enkla övningar i hemmet märker jag snabbt på vilken nivå ni befinner er och även hur pass bra ni förstår varandra.

En del privatlektioner handlar om motivation och hur man ska komma vidare i träningen eller kommunikationen. Andra lektioner handlar om att man behöver hjälp med något specifikt problem. Är problemet relaterat till hemmet fortsätter vi lektionen inomhus. Är problemet istället förknippat med utomhusmiljö, går vi ut efter att den grundläggande presentationen gjorts inomhus.

Efter den första lektionen kan vi tillsammans bestämma om vi fortsätter att ses hemma eller på någon annan plats som helt anpassas efter behovet av hunden. Det fina med privatlektioner är att jag på dessa har möjlighet att till fullo ta hänsyn till just dig och din hund.

Längd
En normal lektion pågår i en och en halv timme. Självklart kan lektionen förlängas efter dina behov och önskemål.                                                                                      

Pris för en 90 minuterslektion

Örbäck, Klockrike : 1400 kronor

Augustendal 4H gård, Solna :1400 kronor 

Övriga platser enligt överenskommelse.

Det går också bra att boka flera ekipage samtidigt – eller att hyra in mig till er rasklubb, valpträff eller annan aktivitet.

Ring eller mejla för tidsbokning! Lämna gärna ett telefonmeddelande om du inte får något svar. Så försöker jag rina upp.

Telefon: 0704 83 61 01

E-post: johan@friahundar.se

Fria Hundar samarbetar med

Eukanuba

© Fria Hundar | Mickelbo Örbäck 41 | 590 32 Klockrike | Kontakta oss | Facebook | Instagram