Privatlektioner

Fria Hundar erbjuder även privatlektion i vardagslydnad och för dig som har en valp och vill skapa den bästa möjliga grunden för ett harmoniskt liv ihop med din nya kompis. Jag, Johan Andersson kommer hem till er för att där få en möjlighet att se både hundägare och hund i en miljö där alla känner sig trygga. Det går också bra att komma hem till mig i Linköping. Privatlektioner hålls i Linköping, Stockholm (solna), eller på annan ort enligt överenskommelse. Skrolla ner för att se mer info!

Genom att göra några enkla övningar i hemmet märker jag snabbt på vilken nivå ni befinner er och även hur pass bra ni förstår varandra.

En del privatlektioner handlar om motivation och hur man ska komma vidare i träningen eller kommunikationen. Andra lektioner handlar om att man behöver hjälp med något specifikt problem. Är problemet relaterat till hemmet fortsätter vi lektionen inomhus. Är problemet istället förknippat med utomhusmiljö, går vi ut efter att den grundläggande presentationen gjorts inomhus.

Efter den första lektionen kan vi tillsammans bestämma om vi fortsätter att ses hemma eller på någon annan plats som helt anpassas efter behovet av hunden. Det fina med privatlektioner är att jag har möjlighet att till fullo ta hänsyn till just dig och din hund.

Längd

En normal lektion pågår i en och en halv timme. Självklart kan lektionen förlängas efter dina behov och önskemål.                                                                                      

Pris för en 90-minuterslektion

Övriga platser enligt överenskommelse.

Det går också bra att boka flera ekipage samtidigt – eller att hyra in mig till er rasklubb, valpträff eller annan aktivitet.

Ring eller mejla för tidsbokning!

Övernattning

Det finns möjlighet att övernatta i egen stuga på vår gård i Klockrike och ha privatlektioner fördelat på två dagar.
En natt och två lektioner samt löpande kontakt under er tid på gården kostar 3300 kr.

 


Fria Hundar samarbetar med Monster Pet Food

Monster Pet Food